26 Mayıs 2012 Cumartesi

Vücuduna göre bikini

Yaz geliyor; yazın trendi bu, bunu  alın, bunu giyin dedikçe yaz gelmekte inat ediyor sanki. Yağmurdan, serin havadan kaçış yok! Ama her şeye rağmen yaz tavsiyelerine devam, zira inanıyorum güneş açacak. :)  Ve biz de kendimizi plajlara atacağız. Her yerde çekici olmak kadın için önemli evet ama plajda bunu sağlamak biraz daha zor olabilir. Bikini, mayo giymek için yaptığınız rejimler sizi ideal kilonuza getirmediyse eğer bu noktada yapılacak en akıllıca şey doğru bikini ya da mayoyu seçmektir.




Büyük göğüsleriniz varsa kalın askılı modelleri tercih edin. Balenli üstler göğüslerinizin daha dik durmasını sağlayacaktır. Alt-üst farklı renkte takımlar tercih etmeniz dikkatin göğüslerinizde toplanmasını engeller, hatırlatayım. Bir de rahatınız için tavsiyem var, boyundan bağlı bikiniler yerine omuz askılıları denemelisiniz.

Aksine küçük göğüslü olanlarınsa, boncuk ya da fırfır gibi detaylarla hareketlendirilmiş ya da iri desenli modelleri tercih etmeleri gerekmekte. Düz bikini altlarını desenli üstlerle kombinlemeniz göğüs kısmına hareket sağlayacaktır. Ve içi süngerle desteklenmiş modelleri kullananlara bir dost tavsiyesi, abartıdan kaçınmaları doğal görünümden uzaklaşmamak için gereklidir.

Göbek sorunu için tek çözüm tek parça modeller! Göğüs dekoltesi kalp şeklinde olan mayolar görüntünüzü yumuşatarak sizi daha ince gösterir. Ama tabi derin v dekoltesi kullanabilenler daha şanslı, zira derin v vücudun daha orantılı görünmesini sağladığından dikkati göbekten uzaklaştırır.

Ve geniş kalçalar... İlk akıllı hareketiniz dikkatleri başka noktalara çekmek olmalı. Mesela straplez modelleri tercih etmeniz, gövdeniz de enine bir genişlik sağlayacağından size orantılı bir görünüm kazandırır. En çok yapılan hataysa bikini altını seçerken kalın kesimlerin daha kapatıcı olduğunu düşünmektir. Aslında ince ipli modeller kalçanızı olduğundan daha küçük gösterir, bilginize.

Görüşmek üzere...

1 yorum:

MadamB Fashion dedi ki...

Eve vücuda göre seçince kusurlar daha az gözüküyor :)

madambfashion.blogspot.com