19 Nisan 2012 Perşembe

Tanımayanlar için DSQUARED2


Kanadalı Dean & Dan kardeşlerin göz bebekleri olan Dsquared2 'ın tarzını seviyorum. 1984'den bu yana moda dünyasında bulunan ikizler Milano'da başlamışlar bu işe. Yani Kanada doğumlu, İtalyan görünümlü adamlar. Düşünün bunlar neler neler yapar. :) Günlük giyimde rahat rahat kullanılabilecek kreasyonlara sahipler. Renkli, dinamik ve İtalyan feminenliği taşıyan bu kreasyonlarıyla gönül fethetmekte üstlerine yok. 2012 yazı için renkli ve de hareketli parçalar hazırlamışlar ki bol bol fotoğraf koyacağım, tamamen bakılası! Abartıyor demeyin ama yeni Dolce Gabbana diyorum ben onlara.

Sizi birden salaş bir serseri gibi gösterebilirken, birden çok çekici bir dişi haline getirebilir bu adamlar. Ama bunu başarırken de tarzlarından ödün vermiyorlar. Bunu hiç beğenmedim dediğim parçaları pek nadirdir, hatta yoktur. Kısacası hepsini hepsini istiyorum! :)


Parfümlerini henüz denemedim. Ama en kısa zamanda denenip, edinilen fikirler bu ekrana dizilecektir. Ancak konu aksesuarsa, az önce yere göğe sığdıramadığım beğenimi kaldırıyorum. Zira çok sıradan görünüyorlar bana. Sonuçta fiyatları çok uygun olan bir markadan bahsetmiyoruz, o nedenle aksesuarları gereksiz. İncelemenize dahi gerek yok.

En kıymetlimi sona sakladım: Güneş gözlükleri! Onları taktığımda gerçekten en sevdiğim aynadaki kendim diyorum! Çünkü çok güzeller. :) Tamam en güzel modeli benimki ama diğerleri de şahane. Güneş gözlüğü almayı düşünenler varsa mutlaka bir iki modelini denemeli diyorum.





























 Bu arada bahsettiğim için güneş gözlüklerimin de fotoğrafını paylaşıyorum. :)




Görüşmek üzere...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Tek kelimeyle bayildim ve evet haberim yoktu :)

Berna Beriyin dedi ki...

Merhabalar. Hepsi birbirinden güzelmiş ve gözlüğünüde çok beğendim . Sende blogumu izlersen sevinirim.Teşekkürler.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar :)
belss bloguna hemen göz atıyorum, görüşmek üzere...:)