6 Ocak 2014 Pazartesi

www.sagliktaguzellikte.com

İşler yoğun, bünye tembel... E hal böyle olunca da en çok blog ihmal ediliyor. Neyse ziyanı yok diyerek bunca zamandır nelerle uğraştığımı anlatayım. Malum yeni bir online alışveriş sitesi kurduk, onunla uğraşıyoruz.

Tabi alakasız bir sektör üzerine değil. Yani sağlık ve güzellik ürünlerinden bahsediyorum. DDF,La Roche Posay, Babe, Vichy, Babe Pediatric, Nuxe, Bella b derken zaman geçmiş ben fark etmemişim.

Öncelikle takip edenler ya da blogu önceden ziyaret edenler bilir ki mesleğim eczacılıktır. Bu da ürünlerin %100 orijinal ve güvenilir olduğunun en büyük kanıtıdır. Sitenin ikinci avantajı tabi ki uygun fiyatlar. %20' den başlayıp %40' lara varan indirimler, 3 al 2 ödeler, bütçenize baya bir faydası dokunacak fırsatlardır.

Size tavsiyem hali hazırda kullandığınız ürünleri ya da cilt bakımınızı yenilemek gibi fikirlerinizi SAĞLIKTA GÜZELLİKTE' de değerlendirebilirsiniz.


                                    www.sagliktaguzellikte.com  
                www.sagliktaguzellikte.com  www.sagliktaguzellikte.com                                                    www.sagliktaguzellikte.com 
                www.sagliktaguzellikte.com  www.sagliktaguzellikte.com                                                    www.sagliktaguzellikte.com                                                 www.sagliktaguzellikte.com  www.sagliktaguzellikte.com                                                    www.sagliktaguzellikte.com 






Hiç yorum yok: