10 Ocak 2013 Perşembe

Jessica Biel


2013' ün ilk yazısı bir stil incelemesi!

Kendisine, tarzına ve güzelliğine hayran olduğum oyunculardan birini mercek altına alıyorum. Son zamanlarda, yaptığı evlilik ile bayağ bir konuşuldu. Ve stil dosyamız Jessica Biel ile açılıyor!

Jessica Biel sade olmaya seven güzellerden. Ancak meslek icabı bürünmesi gereken bir ihtişam var. Bu ihtişamı da nasıl yapıyor ediyor bilmiyorum ama tüm sadeliği ile gözler önüne seriyor. Zira çalıştığı modacılar da sade ama gösterişli tarza sahipler, bakınız Oscar De La Renta...










Henüz kırmızı halılardaki herhangi bir görüntüsünü beğenmediğim olmadı. Düz renkleri ve uzun gece elbislerini tercih ediyor. Elbislerinin hep bir romantik havası oluyor ve gayet emin bir şekilde söylebilirim ki stiletto dahil yüksek topuğun hakkını veriyor!

Günlük hayatta ise bambaşka bir kadın oluyor. Spor ayakkabıdan pek vazgeçmiyor. Hadi oldu vazgeçti diyelim tercihi düz, sade babetler oluyor. Jean ve deri ceketleri de güzel oyuncunun vazgeçilmezleri arasında.







Ve bu kadın da en çok sevdiğim şey saçları! Kalın ve doğal dalgalar ayrı bir hava veriyor, şu ara çektirdiği dümdüz fön apayrı bir hava veriyor. Sonuçta sağlıklı ve ışıltılı saçları var. E kendi de güzel olunca fazla konuşmaya gerek kalmıyor. Son bir ekleme kahkülleri yüz şekline tam olmuş! ;)

Bloga fotoğraf yükleme konusunda ufak bir sorun yaşadığımdan yazı biraz geç kaldı, kusura bakmayın... ;)


Görüşmek üzere....








Hiç yorum yok: