26 Aralık 2012 Çarşamba

Mis kokulu yıllar!

Yılbaşı demek alışveriş çılgınlığı demek! Kime ne hediye alsam, o gece ne giysem derken alışverişe doyuyorsunuz... Bu başlık altında hediyeler konusuna gelelim. Fikrimce en güzel hediyelerden biri parfümdür ki şu sıralar kozmetik devleri kampanya üstüne kampanya yapmaktalar. Bu kampanyalardan faydalanmak isteyenler için En sevdiğim: aynadaki kendim; en sevdiği  3 bay ve 3 bayan parfümünü sizinle paylaşıyor.

Öncelik bayanların diyerek başlayalım. ;)




Nina Ricci Premier Jour; en sevdiğim! Sürekli yeni bir şeyler denesem de asla vazgeçemediğimdir...  Gardenya, taze mandalina, badem sekeri, sandal agaci, miskten oluşuyor. Çiçeksi ve ferah bir koku, miss missss! :)



Calvin klein Euphoria, çekiciliğin diğer adı! Nar, hurma, siyah orkide, amber, siyah menekşe ve maun ağacı kokularını içeriyor. Calvin Klein iyi bir reklam kampanyası yaptı ve parfümde gerçekten başarılı. Bu nedenle çok fazla karşılaşabileceğiniz güzel bir parfüm.




Lancome Tresor Midnight Rose, şu ara müdavimi olduğum koku budur! Yoğun gül özü ve ahududu, yasemin, kuş üzümü tomurcukları, sedir özü, vanilya ve misk barındıran şahane bir koku. Hem eğlenceli hem çekici...  Üstte anlattığım diğer iki parfüm gibi bağımlılık yapabilir. Uyarmadı demeyin. ;)




Veeeeee beyler için...

Christian Dior Fahrenheit; o bir klasik, o bir efsane! 1988'de çıkmış, o kadar eski ama bence şahane bir erkek parfümü... Mandalina, lavanta, geyik dikeni, muskat, sedir, bergamot, limon, papatya, hanımeli, karanfil, sandal ağacı, menekşe, yasemin, müge ve hatırlayamadığım birkaç esansı daha içeriyor. Bu kadar zengin içeriği olan bir parfümün bırakacağı etkiyi düşünün isterseniz. Tek kelime ile  Ş a h a n e!

Calvin klein Euphoria Intense; Euphoria'nın bayan parfümü gibi erkek parfümü de çekicidir. ;) Zencefil biber, fesleğen ve ada çayının yanı sıra kehribar ve paçuli reçineleri de bu parfümde yer alıyor.

Son olarak; Giorgio Armani Acqua ve Lacoste Red arasında kaldım... Seçim yapmak gerekirse Lacoste Red' e hayır diyemeyeceğimi düşünüyorum. Giorgio Armani Acqua de aklınızda bulunsun ama ben yine Lacoste Red diyorum! Yeşil elma, sibirya çamı, silhat, güve otu içeriyor. İnsanı canlandıran, enerji veren ferah bir havası var.

Mis kokulu yıllar diliyorum. Görüşmek üzere:)

Hiç yorum yok: