28 Aralık 2012 Cuma

Hyaluronic Acid 120 mg

Kadınlar kırışıklıklardan nefret eder! Kaldı ki dünya kadar para öderler yaşlanma karşıtı ürünler için. Yalan yok, kırışmaya başladığım an, ben de bu ürünleri almaktan kaçınmam. Ancak size daha erken alınabilecek bir önlemden bahsetmek, En sevdiğim: aynadaki kendim adına boynumun borcudur. ;)

Bu dünya kadar para verdiğimiz kremlerin büyük bir kısmının içinde hyaluronik asit mevcut. Kırışıklık düşmanı mucizevi maddedir kendisi. Bu maddeyi kremlerle cildinize uygulamayı değil de hap olarak içtiğinizi ve cildinizi içten beslediğinizi düşünün. Aklınıza hemen kaş yapalım derken göz çıkarmayalım mantığı ile oluşabilecek yan etkiler gelebilir. Bu noktada doğru ürünü seçmek gerektiğini hatırlatmalıyım.

Tavsiye edilecek ilk marka SOLGAR besin takviyeleridir. Dip not; Solgar tabi ki sadece eczanelerde satılıyor.




Veee konumuzla alakalı olarak Solgar'ın Hyaluronic Acid 120 mg adlı ürününü inceleyelim. İçeriğinde BioCell Collogen II® Ekstresi bulunuyor. Hyaluronik asit ve içeriğindeki diğer maddeler ki -bunlar C vitamini, kondroitin sülfat ve hidrolize kollojen- bu ekstreden sağlanıyor. Yani tamamen doğal.

Ek olarak sodyum içermektedir. Bu sodyum da doğal yollardan elde edilmektedir. Tabletlerin günde bir tane ve tercihen yemeklerle birlikte alınması tavsiye edilmektedir.

Hyaluronic Acid 120 mg, 30 tablettik ambalajlar halinde satılmaktadır. Fiyatı 79.95 TL' dir ve tekrar belirtiyorum sadece eczanelerde bulunmaktadır. :)


Görüşmek üzere...






Hiç yorum yok: