31 Ağustos 2012 Cuma

Ha Trençkot Ha Trenchcoat :)

Eylül demek; sonbahar demek, serin hava demek, ürpermek demek. Yaz mevsiminin peşinden geldiğinden sanırım, insanlar sonbaharı pek sevmiyor. Ben hariç! Milleti hüzünlendiren mevsim beni kıpır kıpır yapıyor, deli miyim ne? ;)Size tuhaf gelebilir ama yaz mevsiminin ardından sonbahar giyinmenin, modanın hakkını vermek gibi geliyor bana. :)

Ve en çok sevdiğim kıyafetlerden birinin mevsimidir sonbahar: Trençkot! Uzun, kısa, düğmesi şurdan, kemeri burdan derken her markada üç dört çeşit trençkot görebiliyoruz. Bütün gün sokaklarda olacaksanız eğer trençkotun altına ne giydiğinizin bir önemi yok. Trençkotunuz sizi yeteri kadar havalı ve şık gösterecektir.

Bacaklarınıza güveniyorsanız mini etek üstüne giyin ve aynaya bir bakın derim. ;) Tabi ki taytlar, skinny jean' ler, diz üstü elbiseler; hepsi ama hepsi tercih edilebilir. Ayakkabı seçimini ise o günkü tarzınıza bırakıyorum. Zira Converse de olur, bot da olur, topuklu ayakkabı da olur, olur da olur...

Fiyatlarının sarsıcı olduğunu bilsem bile söylemeden edemeyeceğim; Burberry trençkot konusunda - tabi çoğu başka konuda da- gönlümde tahta sahip. Gerçek dünyaya döndüğümde ise İpekyol, Zara, Journey bu konuda ilk girilecek mağazalardır, bilginize...

Söylemeden geçemeyeceğim; erkek trençkotlarına da bayılıyorum. Beyler mutlaka bir tane edinmeli. Jean'le de olur kumaş pantolonla da, kombinleyin! Çok şık duracağına eminim.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 

Görüşmek üzere...

 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

BEnde çok severim bir sürü trençkotum var hatta =D