4 Temmuz 2012 Çarşamba

Yaka Kolyeler



Her yerde görülür, okunur, bilinir de; 'en sevdiğim: aynadaki kendim'in bu konuda bir fikri olmaz mı hiç? Tabi ki olur. Trend: Yaka kolyeler!

Öncelikle büyük olduklarından mıdır nedir kolye kullanmaya alışık olmayanların ilk başta yadırgadıkları bir trend. Ancak gayet havalı olduğunu fark eden hemen bir tane ediniyor. Düz ve basit bir t-shirt' le kullanıldığında dahi yaratılan hava ve tarz kesinlikle dönüp bir daha bakılası!

Tamamen metalden olanlar gömlekle de kombin edilebilir. Gömlek yakasının üstüne ya da kravat gibi altına, bu kolyenizle sizin aranızda!

Kumaş üstüne boncuk ya da metal işlemelileri basic t-shirt'lerle takmanızı naçizane öneririm. Bir de, koyu renkli t-shirt'lerin üstüne beyaz dantel yaka kolyeyi deneyin derim.

Straplez bir elbise ya da bluzla kullanacağınız boncuk veya metal yakaların sizi daha şık göstereceği kesin. Ayrıca kesinlikle yaka kolyeniz, dekoltenize dikkat çekecektir.

Yaka kolyelerin fiyat aralığı çok geniş. 30 Liradan başlıyor ve abartılı fiyatlara kadar çıkabiliyor. Çok para vermenize gerek olmadığını hatırlatayım. Birazcık incelerseniz mutlaka zevkinize göre, uygun fiyatlı bir kolye bulacağınıza eminim.


















 Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok: