13 Temmuz 2012 Cuma

D&G ve Haute Couture

Dolce&Gabbana, ilk couture defilesini 9 temmuzda Sicilya' da gerçekleştirdi. Bu defile için çok özel hazırlandıklarını tahmin etmek zor değil. Zira müşterilerinden alacakları tepkilere göre couture dünyasına ufak ufak girecekleri bir gerçek.


Sicilya'daki San Domenica Otel’de gerçekleştirilen bu çok özel defileyi; Monica Bellucci, Naomi Campell ve Scarlett Johansson izleyen ünlüler arasında. 'Alta Moda' adı verilen defileden basına verilen fotoğraflara baktığımda Dolce&Gabbana neden bu zamana kadar haute couture olayına el atmamış merak ettim. Kreasyonun tamamı çok başarılı gibi görünmekte. Elbiselerden sadece birer tane üretilecekmiş ve çekim için basına verilmeyecekmiş. Bu ne gizem, bu ne özen!


Gül şeklindeki aplikeler ve çiçek desenlerinin yanı sıra kullanılan danteller ve el işlemelerine ayrıca bayıldım. Umarım moda severlerde benim gibi düşünüyorlardır, çünkü D&G'nin seri üretime geçmesinin başka bir yolu yok gibi görünüyor. Ne kadar çok beğeni o kadar çok üretim. :)


Müşteri odaklı tasarımcılarımızdan bu yolda ilerlemelerini fazla fazla istediğimizi anlatmanın bir yolu var mıdır sizce?
























 Üç ve dördüncü fotoğraftaki kıyafetlerin favorilerim olduğunu söylemeliyim. Siz en çok hangisini beğendiniz?


Görüşmek üzere...









Hiç yorum yok: