27 Haziran 2012 Çarşamba



Yüksek beller geri döndü!

O kadar alıştık ki düşük bel pantolon giymeye, yüksek bel tercih ettiğimizde resmen gözümüze batıyor. Ben de alışana kadar giyip; 'yok, olmadı böyle' diyerek çıkardım. Şimdilerde ise seviyorum. :) Zira karın ve bel bölgesinde ki fazlalıklar, yüksek bellilerle çok güzel saklanıyor.

Ancak kesin olan bir şey var ki çok spor bir görünüm elde edemezsiniz. Biraz daha iş hayatına uygun bir trend. Ama tabi iş kadını görüntüsünden çıkmak isterseniz, üstünüze tam oturan body ya da atletle kombinleyebilirsiniz. Unutmamak gereken önemli ve tek şey pantolon ya da eteğin beli görünmeli. Uzun bir üst tercih etmişseniz mutlaka pantolonunuzun içine sokun ya da en iyisi kısa olanları tercih edin.

Vücudunuza oturan bir body, yüksek bel pantolonunuz, belinizde bir kemer ve 'mutlaka' topuklu ayakkabılarınızla göz dolduran bir şıklık yakalayabilirsiniz. Babetlerden ve de spor ayakkabılardan kaçınmanız altı çizilerek verilen bir tavsiyedir.

Eteklere gelirsek; biraz bol bir t-shirt 'ü eteğinizin içine sokarak kombinleyebilirsiniz. Kemer bu kombinasyonda da kullanılmalıdır. Zira tam bel hizasına takılan bir kemer daha uzun görünmenizi sağlayacağı gibi belinizi de daha ince gösterir.

Bu kombinlerden birini ceketle tamamlamak isterseniz eğer, kısa ceket tercih edin ve mümkünse blazer olsun. Ceket önü açık ve belde ince bir kemer! Aramızda kalsın beliniz çok ince değilse; yüksek belli kombinlerde, bu şekilde en hoş görünümü yakalarsınız.



















Görüşmek üzere...


Hiç yorum yok: